A London Home Gets a Neighbor-Friendly Addition

The typical Victorian row house is a two-rooms-upstairs, two-rooms-downstairs construction that, at some point, had a kitchen added on the back. This house in east London was no exception. “The kitchen was small and very cut off from the rear dining room. Everything felt very closed in on itself,” says architect Tom Kaneko. “The owners wanted a lighter, airier feel and to be able to appreciate the garden.”

Rather than attach a standard boxy addition to the back, though, Kaneko designed a thrilling angled space. It’s a neighbor-friendly design too.

via A London Home Gets a Neighbor-Friendly Addition

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s